154:KONYASPOR-SİVASSPOR:Bu mücadele Sivas için çok önemli bir maç bu deplasmanı kayıpsız geçip şampiyonluk yolunda çok büyük bir adam atmak isteyecektir.Fakat konya içinde hayati önem taşıyan bir mücadele yenilmeleri halinde düşme korkusu hisedecekler kazanma halinde ise büyük ölçüde ligde kalacaklar.Ama herşeye rağmen şampiyonlağa kilitlenmiş yiğidolar bu mücadeleyi kazanır.1:
1.70251:MALAGA-MALLORCA:Geçen hafta iki takımında mücadelesini izleme fırsatım oldu geçen hafta beni yanıltmayan mallorca zorda olsa 3 puanı hanesine yazdırdı ve rahat bir nefes aldı.Ama bu puanı alırken bir çok eksik veri takımın önemli oyuncularından adruiz,jurado ve ramis cezallı olmalarından dolayı kadroda yoklar.Malaga ise bu sene süper bir çıkış yakalayarak 4. sırayı aldı ve şampiyonlar ligini hedefliyorlar ve bence bu amaçlarına ulaşabilecek güçteler.Malaga geçen hafta villereal karşısında çok güzel bir oyun oynayıp 3puanı hanesine yazdırmayı başardı.Malaga bu oyunla kesinlikle mallorcayı geçeçektir 1 denenir.
1.75234:GRENOBLE-TOULOUSE:Evsahibi ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir takım 14. sıradalar ve düşme tehlikesinin içindeler.Konuk takım ise bu senenin flaş takımı durumundalar iyi top oynuyorlar fakat son 2 haftadır bir şeyler ters gidiyor ve zorlanıyorlar ben bu maç dönüm maçı olur ve tekrar işler düzene girer diye düşüyorum garanticilere 02çifte şans ideal oynuyacaklara ise 2 öneririm.
2.10369:LORİENT-MARSİLYA:Marsilya bu sene lyonun domine ettiği ligi kazanmak için yola çıktı ve şu anda onu başarıyorlar ve geçen hafta liderliği ele geçirdiler ve kolay kolay bırakçaklarına inanmıyorum.İyi top oynayan konuk ekipte öenmli bir eksik bulunmazken hafta içinde uefadan elenerek tamamen lige odaklanmış durumdalar.Ev sahibi ekipte bir eksik bulunmamakla beraber düşme korkusuda yok ligin iddasız ekiplerinden bu nedenle yorgun bile olsa Marsilya denenmeli diyorum.
1.80 TOPLAM:11.24
HERKESE BOL ŞANS DİLERİM
AYHAN BAYLAN