HkNyLdZzZ ADMİNİSTRATOR
Mesaj Sayısı : 214 Yaş : 33 Nerden : İzmir/Buca Lakap : HkN yLdZzZ Rep Gücü : TAKIMI : Points : 0 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 01/11/08
| Konu: Aaa Bill GATES ÖLmÜşŞş ve SONRAsı:) Paz Kas. 02, 2008 5:21 pm | |
| Bill Gates ölmüş ve Tanrının huzuruna çıkmış.. > > Tanrı demiş ki: > 'Bill senin durumun hakikaten karmaşık. > Seni cennetemi cehenneme mi yollamalı bilemiyorum. > Her eve bilgisayar girmesine yardımcı olarak insanlığa > katkıda bulundun ama bir yandan da Windows gibi bir > rezaleti de yarattın. > Ben de senin özel durumuna göre bir şey yapacağım. > Cenneti de cehennemi de ziyaret et, hangisine gideceğine > karar ver. > > 'Tamam' demiş Bill Gates, 'Önce cehenneme bir bakayım.' > > Ve inmiş cehenneme bir de bakmış berrak sulu bir kumsalda > bir sürü güzel kız top oynuyor eğleniyor, güneş parlıyor > hava süper. > > 'Allaah' demiş Bill Gates, 'Cehennem böyleyse Cenneti > hakkaten görmek isterim.' Ve cennete çıkmış. Bir bakmış, bulutların üzerinde bir > yer, etrafta melekler uçuşuyor, güzelce bir yer ama > cehennem kadar değil. > > 'Tamam' demiş tanrıya Bill Gates, 'Ben cehenneme gitmeye > karar verdim.' > > İki hafta sonra tanrı cehennemi ziyaret edip Bill Gatesin > nasıl olduğuna bakmaya karar vermiş Gitmiş Bill'in yanına, Bill bir duvara zincirlenmiş, > alevler içinde karanlık bir mağarada ve zebaniler işkence > ediyor. > > - Nasılsın Bill? - > > - Korkunç! Burası iki hafta önce geldiğim cehennem değil! > Kızların oynaştığı o güneşli kumsala ne oldu? - > > Tanrı cevap vermiş: O ekran koruyucuydu!!!!! [/font] FoRuM HkN | |
|
Mpwr ÜYE
Mesaj Sayısı : 23 Rep Gücü : TAKIMI : Points : 0 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 08/11/08
| Konu: Geri: Aaa Bill GATES ÖLmÜşŞş ve SONRAsı:) C.tesi Kas. 08, 2008 2:19 pm | |
| | |
|
HkNyLdZzZ ADMİNİSTRATOR
Mesaj Sayısı : 214 Yaş : 33 Nerden : İzmir/Buca Lakap : HkN yLdZzZ Rep Gücü : TAKIMI : Points : 0 Reputation : 0 Kayıt tarihi : 01/11/08
| Konu: Geri: Aaa Bill GATES ÖLmÜşŞş ve SONRAsı:) C.tesi Kas. 08, 2008 2:30 pm | |
| - Mpwr demiş ki:
- paylaşım için saolasınn
EYW.KARDEŞİM SENDE SAOLASIN PAYLAŞIMLARINI BEKLİYORUM | |
|